Korai falusi hangulat

Ha már eleged van a nagyváros zajából és inkább kikapcsolódnál, várunk szeretettel városunkban! Bármilyen szórakozási módra is vágysz, szinte biztos, hogy a Bakonyban ezt megtalálod, nyugodt környezetben! Engedd meg, hogy kezdésképp ajánljunk neked néhány lehetőséget:

Nomádia szabadidőpark

Szeretnél egy kicsit kiszakadni a felgyorsult világunkból? Ebben a tóparti környezetünkben még egy szalonnasütés is más! Parkunkban több szabadtéri sütögetésre kijelölt hely áll rendelkezésre, a hangulat átadásához pedig hozzájárul a sátorozási lehetőség és a további számtalan élményelem.


A park szolgáltatásai: 
Dunántúl legnagyobb palánk játszóvára, népi játékok, fa fegyverek, állatsimogató, madárház, szalmaugráló, tutajozás, tóparti játékok, büfé, nomád áruda, élő csocsó karámban, óriás rajzfal, történelmi útvesztő játékos feladatokkal, mezítlábas ösvény tornapályával, 30 méter hosszú kötélcsúszda 2 pályán, óriás mókuskerék, kötélhinta, kalandhajó.


Továbbá animátoros programok is szervezhetőek csoportoknak igény esetén. Lehetőségek: íjászkodás, 50 fős sétakocsikázás, kovácsbemutató és lovaglás.

A park ideális szórakozás az egész család számára.

Tájházak

A régimódi, falusi életmódot mindig a tájházak adják át legjobban. Szerencsédre, környékünkön ebből is találsz párat! Legközelebb Magyarpolányon és Városlődön van lehetőséged ezek látogatására, mind a kettő hűen ábrázolja a saját tematikáját, és pár kilométeres körzetben találhatóak a városközponttól.

Volcz-birtok

Szeretnél a témához illő, mégis nagyon kényelmes szálláson megpihenni? Ajánljuk neked a Volcz-birtokot!

A város zajától messze, idilli környezetben, a természet adottságait teljesen kihasználva veheted igénybe azokat a szolgáltatásokat, amikről nem szeretnél lemondani, és elengedhetetlenek egy kényelmes pihenéshez (például egy jó kis medencézés).

Két kétágyas, két franciaágyas, valamint további kettő pótágy felállításával 12 ember elhelyezésére alkalmas a birtok. Éjszakánként 14 ezer forintos szobaárral számolhatunk, ha ezt a lehetőséget választjuk. Mivel távol helyezkedik el a központtól, így elsősorban abban az esetben ajánljuk, ha autóval közelítitek meg a várost.

Kiváló esküvőhelyszín!